اعلام جرم دادستانی تهران علیه هفت سلبریتی و یک خبرنگار

دادستانی تهران از اعلام جرم علیه هفت سلبریتی و خبرنگار، همچنین تشکیل پرونده قضائی برای آنها خبر داد.

بر اساس گزارش، پرونده‌های قضائی علیه ترانه علیدوستی ، مژگان ایلانلو، هنگامه قاضیانی ، تهمینه رضایی میلانی، امید توشه، سحر ولدبیگیان، مریم بوبانی و هانیه توسلی در روز یکشن ۷ آبان باز ه .

دادستانی تهران علیه هنرمندان و اصحاب رسانه اتهام «نشر اکاذیب رایانه‌ای و مطالب بدون سند» اعلام .

افراد پیشتر نیز در اعتراض سرکوب اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» باز ه و برخی از آنها ممنوع‌الکار هستند.

ترانه علیدوستی، یکی از بازیگرانی نامش اخیرا در فهرست ممنوع‌الکارهای وزارت فرهنگ منتشر ه روز گذشته اعلام دیگر تمایلی بازی در فیلم ن «چون از آن روسریِ زوری بر سر ما می‌گذارید… هنوز خون می‌چکد».

خانم قاضیانی نیز در واکنش تایید خبر ممنوع‌الکاری‌اش اعلام «قبل‌تر در سلول انفرادی با بازیگری خداحافظی م و دوباره هم آن را گفتم، حالا حس را دارید شما مرا ممنوع‌الکار ید؟ نشانه مهم شخصیت هنری من در حفظ عزت نفس من ».

روز گذشته نیز دادستانی علیه کانال تلگرامی «روزآروز»، همچنین صادق زیباکلام ، سارا معصومی و میلاد علوی از فعالان مدنی و رسانه‌ای با اتهام «انتشار مطالب کذب، بدون سند و خلاف واقع» اعلام جرم .

محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد جمهوری اسلامی روز چهارشن، سوم آبان، در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت درباره بازیگران زنی پیشتر در اعتراض حجاب اجباری، بدون حجاب در اماکن و مراسم عمومی ظاهر ه‌اند، گفت: «کار ن برای کسانی قانون را اجرا نمی‌کنند امکان‌پذیر نیست.»

قبل از او، یک مقام سازمان سینمایی وابسته وزارت ارشاد از ممنوعیت بازی بازیگران مخالف حجاب اجباری در فیلم‌های سینمایی خبر داده .

پس از موضع‌گیری رسمی رسانه‌های حکومتی اسامی بیش از ده بازیگر زن را منتشر ند.

در جریان اعتراض‌های سراسری سال ۱۴۰۱ در پی مرگ مهسا امینی در باز گشت ارشاد آغاز ، چندین بازیگر زن ایرانی برای نمایش همبستگی خود با معترضان، حجاب از سر برند، اقدامی با واکنش سخت دستگاه امنیتی جمهوری اسلامی مواجه و باز عده‌ای از آنها ازجمله ترانه علیدوستی، کتایون ریاحی و هنگامه قاضیانی انجامید.

قوه قضائیه در لایحه «حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب» مجازات‌های یدتری را برای چهره‌های مشهور در نظر گرفته و در صورت تصویب لایحه، مقاومت آنها در برابر حجاب اجباری ممکن با حکم دادگاه ممنوعیت‌های طولانی از فعالیت و حتی زندان منجر شود.

منبع

امتیاز به این post
ری اکشن شما چیست ؟
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *