وخامت وضعیت آرمیتا گراوند، این بار خبرگزاری های دولتی خبر دادند

ملی مذهبی _ بنا بر اعلام خبرگزاری‌های ایران، علائم حیاتی « آرمیتا گراوند»، دانش‌آموز شانزده ساله‌ای که در متروی تهران به کما رفت، رو به «وخامت» گذاشته است. روزنامه همشهری وابسته به شهرداری تهران نوشته است: «پیگیری‌ها حاکی از آن است که علی‌رغم تلاش‌های مستمر کادر پزشکی بیمارستان فجر، علایم حیاتی نسبتاً پایدار آرمیتا گراوند در چند روز گذشته تغییر یافته و تاحدودی رو به وخامت رفته است.»

سایت برنا نوشت، به‌رغم تلاش‌های مستمر کادر پزشکی بیمارستان فجر، علائم حیاتی نسبتاً پایدار آرمیتا گراوند طی چند روز گذشته تغییر یافته و تاحدودی به وخامت گرائیده است. با این حال تلاش تیم پزشکی برای بهبود شرایط آرمیتا گراوند همچنان ادامه دارد. حکومت جمهوری اسلامی اعلام کرده است، آرمیتای ۱۶ ساله‌ در مسیر مدرسه در ایستگاه مترو شهدا تهران به دلیل “افت فشار” بیهوش‌ شده و به خاطر اصابت سرش به سکوی مترو به کما رفته اما فعالان حقوق بشر معتقدند، او در درگیری با ماموران گشت ارشاد در داخل مترو دچار آسیب شده است.دو شاهد عینی نیز به گاردین گفته‌اند آرمیتا که در روز حادثه (۹ مهر) بدون حجاب اجباری بوده از سوی ماموران حجاب‌بان مترو هل داده شده و به همین علت زمین خورده است.

پیشتر هم خبرگزاری برنا، وابسته به دولت خبر مشابهی را منتشر کرده بود و پس از آن خبرگزاری ایرنا و دیگر رسانه‌ها هم عینا آن را منتشر کردند.

این رسانه‌ها می‌گویند «تلاش تیم پزشکی برای بهبود شرایط آرمیتا گراوند همچنان ادامه دارد.»

آرمیتا دختر ۱۶ ساله‌ای است که صبح روز ۹ مهر در مسیر مدرسه در ایستگاه متروی شهدا از ناحیه سر آسیب دید و در بیمارستان نظامی فجر بستری شد. به گفته مقام‌های جمهوری اسلامی او به دلیل «افت فشار بیهوش شد»، اما بسیاری دیگر بر این باورند که «او به دست ماموران حجاب مضروب شده و به کما رفته است».

پیشتر یک منبع موثق در گفت‌وگو با ایران وایر تایید کرده که در واگن قطار بین آرمیتا گراوند و یک زن آتش به اختیار جر و بحث شده و زن، آرمیتا را هل داده است. 

سازمان عفو بین‌الملل، روز جمعه ۱۴ مهر خواهان بررسی شرایط آرمیتا گراوند توسط یک هیات مستقل بین‌المللی شده و گفته شواهد نشان می‌دهد که حکومت ایران در حال سرپوش گذاشتن بر وضعیت این دختر ۱۶ ساله است.

احضار بیش از ۵۰ دانشجوی امیرکبیر به کمیته انضباطی

با شروع هفته سوم بازگشایی دانشگاه‌ها، موج جدیدی از برخوردهای امنیتی با دانشجویان آغاز شده است. کانال خبری دانشجویان نوشت که دست‌کم ۵۰ دانشجو به دفتر کمیته انضباطی این دانشگاه احضار شدند.  گفته می‌شود حراست دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران) با بازبینی تصاویر و فیلم‌های دوربین‌های امنیتی در سال گذشته، با تمرکز بر فیلم‌های اعتراضات، عده‌ای از دانشجویان را به خاطر حضور در اعتراضات احضار کرده است.

شماری از دانشجویان گفته‌اند احضارشان به مسائل پوششی و عدم حجاب ارتباط داشته است. اما شمار دیگری از دانشجویان که به گفته خودشان نه در اعتراضات حضور داشتند و نه تخلفی مرتکب شده‌اند، از گزند احضار به کمیته انضباطی در امان نمانده‌اند. گفته می‌شود، از ابتدای بازگشایی دانشگاه‌ها، تماس‌های مکرر تهدید‌آمیز با عده زیادی از دانشجویان سه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، شهید بهشتی و صنعتی شریف، صورت گرفته، اما این تماس‌ها در دو روز اخیر تشدید شده است.

تلاش وکیل فاطمه سپهری برای آزادی موکل‌اش

وکیل فاطمه سپهری به دنبال وخامت حال جسمانی و جراحی باز قلب موکل‌اش، از دادسرای عمومی و انقلاب مشهد درخواست کرده تا خانم سپهری به دلیل جراحی قلب و عدم تحمل مجازات آزاد شود. خسرو علیکردی در پیامی در شبکه X (توییتر سابق) نوشت که در پی این درخواست، “بانو فاطمه سپهری از زندان وکیل‌آباد مشهد به کمیسیون اعزام شده است تا این کمیسیون در خصوص اینکه ایشان پس از عمل جراحی قلب باز قادر به تحمل حبس می‌باشد یا نه، اظهار نظر نماید”.فاطمه سپهری، از امضاکنندگان نامه درخواست استعفای علی خامنه‌ای، ۳۰ شهریور با یورش مأموران امنیتی به منزلش بازداشت شد. 
خسرو علیکردی در پیامی در شبکه X (توییتر سابق) نوشت که در پی این درخواست، “بانو فاطمه سپهری از زندان وکیل‌آباد مشهد به کمیسیون اعزام شده است تا این کمیسیون در خصوص اینکه ایشان پس از عمل جراحی قلب باز قادر به تحمل حبس می‌باشد یا نه، اظهار نظر نماید”.فاطمه سپهری، از امضاکنندگان نامه درخواست استعفای علی خامنه‌ای، ۳۰ شهریور با یورش مأموران امنیتی به منزلش بازداشت شد. 

ممانعت از اعزام حسین رزاق به بیمارستان با دستور رئیس زندان اوین

روز سه‌شنبه ۱۸ مهرماه، با دستور مستقیم هدایت فرزادی، رییس زندان اوین، از اعزام فوری حسین رزاق به بیمارستان جلوگیری به عمل آمد. رئیس زندان اوین شرط انجام‌این اعزام را پوشیدن اجباری لباس زندان دانست اما حسین رزاق با وجود شرایط حاد بیماری تن به این اجبار غیرقانونی نداد.

گفته می‌شود این در حالی است که همین چند هفته اخیر یکی از محکومین مفاسد کلان اقتصادی با هماهنگی، همراهی و دستور غیرقانونی رئیس زندان اوین، خلاف آئین‌نامه با لباس شخصی و ادعای دروغین درمان به خارج از زندان اعزام و متواری شده بود.
صفحه اینستاگرام حسین رزاق نوشته که این زندانی سیاسی به بیماری‌های متعددی مبتلاست اما در ماه‌های اخیر به جای مداوا، “فقط مسکن‌های بسیار قوی برای او تجویز و تزریق شده و هیچکدام از شرایط توصیه شده‌توسط پزشک قانونی برای درمانش در دوران حبس مهیا نبوده است”.

حسین رزاق فعال رسانه‌ای و بلاگر به همراه ویدا ربانی از بنیان‌گذاران اتاق مجازی «میدان آزادی» در کلاب هاوس بودند که این اتاق با فشار و تهدید وزارت اطلاعات از کلاب هاوس حذف شد.

منبع

امتیاز به این post
ری اکشن شما چیست ؟
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *