پریناز ایزدیار در فیلم سینمایی ایرانی مرخصی – Morakhasi Film Irani



آفرین دختر 19 ساله‌ای است که به علت کیف‌زنی در دارالتادیب به سر می‌برد. از سویی به دلیل شرایط بد مالی آفرین، ازدواج او با امیر به تعویق می افتد و روزی به او خبر می دهند پدرش ایدز دارد و خواهر زاده اش گم شده و او باید مرخصی گرفته به خانه بازگردد، ولی…
خلاصه فیلم سینمایی ایرانی مرخصی 👆
پریناز ایزدیار در فیلم سینمایی ایرانی مرخصی – Morakhasi Film Irani
—————————————————————————————————-
About Film Irani Morakhasi
Afarin is a 19-year-old girl who is in a correctional facility due to bagging. On the other hand, due to bad financial conditions, her marriage with Amir is postponed and one day she is informed that her father has AIDS and her niece is missing and she has to return home on leave, but …
—————————————————————————————————-
درباره فیلم سینمایی ایرانی مرخصی
فيلم ایرانی مرخصي به کارگرداني مسعود آب پرور با اين ديالوگ ها آغاز مي شود: زن جوان: «خراب نکن زندگي ام رو آقا»، مرد مسن: «کامم شيرين بشه زندگي رو به کامت شيرين مي کنم».
همين ديالوگ ها بعلاوه چهره رنگ پريده و رنج ديده پريناز ايزديار در نقش زن جوان و تصوير مرد مسن و آراسته با بازي حميد جديدي، بي پرده و به سرعت مخاطب را در جريان فضاي داستان مي گذارد. فيلم با نمايش پنج سکانس پيش نياز آغاز مي شود که همچون مروري سريع و غافلگيرکننده، مخاطب را در جريان ماجراهايي قرار مي دهد که داستان اصلي را شکل مي دهد. اين سکانس ها حکم مقدمه را دارند و کارگردان براي جدا کردن آنها از روايت اصلي و جلوگيري از مخدوش شدن يکدستي فيلم، اين سکانس ها را به عنوان تيتراژ در کنار تصاوير گرافيکي و اسامي عوامل ارائه مي کند.
در سکانس هاي ابتدايي فيلم مي بينيم چطور زن جوان (فروغ) با همکاري برادرش و خلافکار خرد، پايي به نام نادر موفق مي شود به گاوصندوق مرد متمول (پرويز) دستبرد بزند و مقدار زيادي طلارا در گورستان اتومبيل ها دفن کند. اما فروغ بعد از اين اتفاقات به سرعت دستگير و زنداني مي شود.فيلم مرخصي ماجراي مرخصي کوتاه مدت فروغ است. خانواده فروغ برايش درخواست مرخصي کرده اند و اين مرخصي چندان عادي به نظر نمي رسد چراکه فروغ تمايلي به رفتن به مرخصي ندارد، اما خانواده اش اصرار دارند او حتما چند روزي به خانه بيايد. بيننده فيلم مرخصي از همان ابتدا براساس پيش شرط ها خودش را براي تماشاي يک ملودرام آماده مي کند، چرا که قهرمان فيلم يک زن جوان است که به خاطر مقاومت در برابر هوسراني و طمع يک مرد پولدار محبوس شده است. ارائه کدهاي مختلف درباره بيمار بودن پدر فروغ هم در ايجاد اين ذهنيت بي تاثير نيست، اما مرخصي روند ديگري در پيش مي گيرد و با اولين غافلگيري تماشاگر را به ديدن اثري متفاوت اميدوار مي کند، اما اين تقريبا اولين و آخرين غافلگيري درفيلم مرخصي است! فروغ در بازگشت به خانه متوجه مي شود پدر بيمارش مثل هميشه است، اما برادر فروغ دختر خردسال خود را براي تامين مواد مخدر فروخته است. فيلم مرخصي از اين پس به ماجراي کشمکش هاي فروغ براي بازگرداندن دختر برادرش معطوف مي شود و تقريبا تا انتهاي فيلم تماشاگر شاهد تلاش فروغ است و جز يک غافلگيري کوچک در بخش پاياني اثر، تحت تاثير هيچ ويژگي شاخصي در اين فيلم قرار نمي گيرد. مسعود آب پرور در مقام کارگردان در فيلم مرخصي بيش از هر چيز تلاش دارد تا يک قصه سالم را با همه اوج و فرودهايش به درستي روايت کند و اصراري ندارد که بر مخاطب تاثير بگذارد يا عواطف او را برانگيزد. او حتي اصراري ندارد که با غافلگيري يا ايجاد تعليق ها حس کنجکاوي مخاطب را بي جهت قلقلک دهد.
مرخصي نه يک ملودرام اجتماعي است، نه يک اثر اکشن و نه حتي اثري با ساختاري تازه و متفاوت. اين فيلم گاهي در روايت قصه ها به ملودرام پهلو مي زند، گاه يک اثر اجتماعي به نظر مي رسد و گاه از قواعد آثار اکشن پيروي مي کند، اما در هيچ کدام از اين موارد به تمام فاکتورهاي يک ژانر وفادار نمي ماند، اما با همه اينها مرخصي يک اثر سالم است که در توليدش معيارهاي منطقي مدنظر قرار گرفته است.
آب پرور در کارگرداني اين اثر بيش از هر چيز به ارائه يک تصوير درست و واقعي از شخصيت ها، رويدادها و پيوستگي و منطق رويدادها توجه دارد و اصراري ندارد گامي فراتر بگذارد. در اين اثر صرفا تلاش شده در خلق موقعيت ها و تعريف شخصيت ها جزئيات مد نظر قرار گيرد و مقولات ديگر مانند طراحي صحنه و لباس، طراحي نور و حتي انتخاب بازيگران نيز در حد قابل قبول باقي مي ماند. بازيگران نيز اگر چه هيچ کدام بازي درخشاني از خود نشان نمي دهند، اما در تناسب با کليت اثر قابل قبول ظاهر مي شوند.
—————————————————————————————————-
سایر عوامل فیلم سینمایی ایرانی مرخصی
کارگردان: مسعودآب پرور
تهیه کننده: علی اصغر حکیمی
نویسنده: علیرضا معتمدی، آرش برهانی
—————————————————————————————————-
بازیگران فیلم سینمایی ایرانی مرخصی
پریناز ایزدیار
امیر رضا دلاوری
افشین کتانچی
—————————————————————————————————-
#پرینازایزدیار
#دزدی
#درام
#فیلم_ایرانی
#Top_Persian_Movies
#FilmIrani
#morakhasi
#مرخصی
#پرینازایزدیارفیلم
#فیلم_سینمایی
#مرخضی_فیلم_پرینازایزدیار
#سریال_جیران
#پرینازایزدیارجیران

امتیاز به این post
ری اکشن شما چیست ؟
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *