حمایت از گونه خرس قهوه‌ای در طرح نیکوکاری اسنپ

این طرح که با همکاری «انجمن پایشگران حامی محیط زیست» انجام می‌شود، چهاردهمین طرح نیکوکاری باشگاه مشتریان اسنپ در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی این شرکت است. دستیابی به تغییرات مثبت در حوزه‌ حفاظت از گونه‌ی خرس قهوه‌ای از طریق بالا بردن سطح آگاهی جامعه‌ و همچنین کاهش تعارضات بین انسان و خرس از اهداف این طرح است.

اهمیت حفاظت از خرس قهوه‌ای

اسنپ در جدیدترین طرح نیکوکاری خود قصد دارد در راستای حفاظت از گونه‌ خرس قهوه‌ای قدم بردارد. زیستگاه‌ خرس قهوه‌ای اغلب مناطق جنگلی و کوهستانی است؛ به همین دلیل این گونه در اکثر مناطق کوهستانی رشته کوه‌های زاگرس و البرز و همچنین جنگل‌های خزر و ارسباران، خراسان شمالی، آذربایجان، لرستان، خوزستان و فارس یافت می‌شود. اهمیت توجه به خرس قهوه‌ای در این است که این گونه در گروه گونه‌های چتر قرار می‌گیرد؛ گونه‌ چتر یا سایبان به جانورانی اطلاق می‌شود که زیست آن‌ها سبب حمایت از حیات دیگر گونه‌ها خواهد بود. لازم به یادآوری است که هر چند خرس قهوه‌ای در حال حاضر در طبقه‌بندی گونه‌های در حال انقراض قرار نمی‌گیرد، اما به دلیل سطح تعارض بالایی که با انسان دارد می‌تواند به سرعت در دسته‌بندی گونه‌های کمیاب قرار گیرد.

مشارکت اسنپ در طرح حفاظت از خرس قهوه‌ای

اسنپ در جدیدترین طرح نیکوکاری خود با همکاری موسسه‌ پایشگران حامی محیط زیست (پاما)، طرح حفاظت از خرس قهوه‎ای را طی چند گام در استان مازندران به عنوان یکی از زیستگاه‌های اصلی این گونه و دارای بیشترین تعارض گزارش شده‌ خرس و انسان اجرا خواهد کرد. انجمن پاما انجمنی غیر دولتی و داوطلبانه است که از سال 1390 در نقش توان‌افزایی، تسهیل‌گری و جلب مشارکت اقشار گوناگون جامعه برای حفاظت از محیط زیست گام برمی‌دارد. اسنپ و انجمن پاما حفاظت از گونه‌ خرس قهوه‌ای را در دو گام آگاهی‌بخشی به‌ویژه به جامعه‌ محلی و مشارکت در اجرا پروژه پژوهشی “بررسی روش‌های میدانی کاهش تعارض” اجرا خواهند کرد.

نحوه‌ مشارکت در طرح نیکوکاری اسنپ

کاربران اسنپ می‌توانند بدون پرداخت هیچ مبلغی و تنها با امتیازهای اسنپ‌کلاب خود در این کار نیک سهیم باشند. اسنپ به ازای هر ۲۰۰۰ امتیاز کاربران، مبلغ ۴۰۰۰ تومان به تأمین هزینه‌ حفاظت از گونه‌ خرس قهوه‌ای کمک می‌کند. همچنین کاربران می‌توانند در طرح‌های دیگر نیکوکاری اسنپ‌کلاب از جمله کمک هزینه‌ درمان کودکان پروانه‌ای و تامین هزینه ساخت زمین فوتبال برای کودکان و نوجوانان شهرستان قصرقند در جنوب استان سیستان و بلوچستان نیز مشارکت داشته باشند.

منبع

امتیاز به این post
ری اکشن شما چیست ؟
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *